Jag fick hjälp med flyttstädningen

Äntligen var det dags att skriva av sig genom ett eller ett par inlägg här i min blogg. Jag brukar skriva till er åtminstone ett inlägg om dan men nu har det varit rätt mycket annat som kommit emellan så nu var det faktiskt en hel vecka sedan sist, men här är jag alltså igen och det kommer i det här inlägget att bli några rader ihopknåpade om en städfirma i Örebro som heter Örebro T & S. 

Om ni blev besvikna över att jag inte varit aktiv på bloggen på en hel vecka så ska jag berätta om varför ni inte hört ifrån mig. Jag har flyttat och det blev ju hur mycket som helst att göra. Sedan fick jag inte igång bredbandet i den nya lägenheten heller och det var annat som krånglade också men nu har det gått en vecka och allt har lugnat ner sig. En av de bästa sakerna med flytten var att jag fick hjälp med flyttstädningen och det var Örebro T & S som utförde städningen. Tack vare att jag slapp att städa själv så kunde jag få tid över till annat vilket verkligen behövdes med tanke på vilket jätteprojekt den här flytten var. Jag är så tacksam till min bror och hans fru som gav mig rådet att vända mig till denna städfirma i Örebro för det hade de gjort för ett halvår sedan och de var mycket nöjda med den hjälp de fått. Även jag måste säga att det är ett företag som verkligen såg till att göra ett riktigt bra arbete och jag tycker därför att ni alla som hade behövt en städfirma i Örebro med omnejd skulle ta och höra av er till Örebro T & S.