Jag tror att du hade tyckt om massage

Hej allihopa, idag ska jag skriva ett inlägg och berätta för er om ett företag som heter Yvonnes Hälsorum. Det är till det här företaget jag går när jag behöver massage, och jag har en liten rekommendation till er som befinner er i Uppsala och som känner att massage hade varit bra, och det är att även ni borde gå dit för jag tror att ni kommer att bli nöjda, lika nöjda och belåtna som jag. 

Jag arbetar inom vården som undersköterska, och det är ett stressigt och tungt arbete på många sätt och vis, samtidigt älskar jag mitt jobb och kan inte tänka mig att arbeta med något annat. Det är viktigt att ta hand om sig själv, det gäller väl alla förstås, men arbetar men med människor är det nog extra viktigt så att man inte går in i väggen på grund av att man möter människor med svåra sjukdomar, ibland livshotande till och med. Jag tar bäst hand om mig genom att gå på massage i Uppsala och det har jag gjort hela det senaste året, och jag har inga planer att sluta med massagen för det får mig att dels att gå ner i varv och dels så blir jag efter behandlingarna i massage i Uppsala mer fokuserad och jag får energi så jag orkar med både mitt jobb och allt annat i livet också. Som företag är Yvonnes Hälsorum ett riktigt bra företag inom massage i Uppsala, och bara på min arbetsplats är vi tre personer som regelbundet besöker Yvonnes Hälsorum och vi tycker alla om det här företaget, något jag tror att även ni kommer att göra om ni går dit.