Vill du vara med på gruppträning i Trelleborg?

Hallå, hallå och välkomna till min blogg. Jag hoppas att ni alla har det bra och att ni har en del spännande saker som ligger framför er den här dagen. För egen del ska jag iväg till ett gym efter jobbet som heter Gym 101 Fitness i Anderslöv. Det här är ett gym som jag har börjat på eftersom de erbjuder sådan bra gruppträning i Trelleborg.  

Jag tycker om att träna och att hålla mig i form. Jag har provat olika slags träningsformer och det som passar mig allra bäst är denna gruppträning. Innan jag började med denna gruppträning i Trelleborg kände jag att motivationen till att träna höll på att försvinna så jag sökte medvetet efter något som skulle kunna ge mig mer motivation, det var då jag bestämde mig för att prova på gruppträning och det har jag inte ångrat. Det känns stimulerande att träna tillsammans med andra för vi motiverar och pushar varandra. Kanske känner även du att din motivation till att träna inte ligger på topp? Då tror jag att du skulle tycka om att vara med på denna gruppträning du också. Du skulle i alla fall kunna prova och se vad du tycker. I så fall kan du boka in ett pass redan en hel vecka i förväg, men det finns också möjlighet till drop-in i mån av plats. Jag trivs alldeles förträffligt på Gym 101 Fitness i Anderslöv och de erbjuder utöver denna gruppträning för oss i Trelleborg även “vanlig” träning. Det här gymmet tycker jag definitivt att ni ska börja träna på om ni inte redan gör det. Det var allt för nu, ha det så bra!