Vägledning i Lund

Hej där! Jag som verkligen inte trodde på det övernaturliga måste säga att det blev en skrämmande upplevelse när jag började se en skepnad i huset. Inte nog med att jag såg denna skepnad, även en vän som besökte mig blev skräckslagen när hon inte bara såg skepnaden, utan även kände hur någon strök henne över håret. Sedan började annat att hända som att det skramlade i besticklådan fast ingen var i köket. Jag bestämde mig för att anlita ett medium som ger vägledning i Lund med omnejd för att se vad det var det rörde sig om, och om möjligt också bli av med fenomenen. Jag valde att vända mig till Anna Medium i Skåne eftersom jag hört om henne i något sammanhang att hon skulle vara bra. Det visade sig att det var en ande som var i huset, någon som var bunden till platsen men som inte velat gå över till ljuset på andra sidan. Anna Medium i Skåne kunde berätta om saker som hänt i huset som hon inte egentligen skulle kunna veta något om, men hon prickade helt rätt. Det behövdes en husrensning för att få lugnt i huset igen, och lugnt har det blivit. Sedan jag fick denna mediala vägledning i Lund för att bli av med spöket så har det inte inträffat något ytterligare vilket jag är glad över. Hade det inte blivit lugnt hade jag inte kunnat bo kvar. Jag är evigt tacksam till Anna Medium i Skåne för det hon har gjort för mig, och jag vill verkligen tipsa er om henna för jag har förstått att sådant jag har varit med om förekommer i ganska så många bostäder. Hör av er redan i dag till Anna Medium i Skåne. Ju fortare ni hör av er desto snabbare blir det lugnt.